O nama

LAGER d.o.o., za proizvodnju, trgovinu i usluge

Obala pape Ivana Pavla II 29, Dubrovnik, Hrvatska


Pravni podaci

Lager d.o.o. upisan je u trgovački registar pri Trgovačkom sudu u Splitu (stalna služba u Dubrovniku). Temeljni kapital: 40.000,00 kn, uplaćen u cijelosti.
Član uprave: Stijepo Kraljević, Prokurist: Marin Kraljević, mag.oec.

  • OIB: 94312560841
  • EU VAT ID: HR94312560841
  • EORI Broj: HR94312560841
  • MBS: 01800817

Transakcijski računi

  • OTP Banka: HR0624070001100170162
  • PBZ: HR2723400091110783409
  • Addiko Banka: HR6325000091101154760

Misija

Osigurati kvalitetne proizvode, pružiti najbolju i najbržu moguću uslugu, te savjete našim kupcima i klijentima. Promatrati potrebe klijenata, pažljivo ih analizirati i u skladu s time raditi na unaprjeđenju naše usluge i ponude. Stvarati kvalitetan odnos prema zajednici i okolini u kojoj djelujemo, njegovati ga i unaprjeđivati.

Vizija

Želimo biti tvrtka koja može ponuditi još više proizvoda i usluga unutar postojeće industrije, stvoriti i formirati nove proizvode i usluge za klijente iz drugih industrija kojima želimo postati partner kojem mogu vjerovati.

Naše vrijednosti

Odgovornost

Biti odgovoran, temeljna je vrijednost, stup naše politike i odnosa prema klijentima. Prihvaćeni zadaci od strane klijenata, kao i zadaci unutar interne okoline, primarne su zadaće svih nas, i kao takve izvršavaju se maksimalno odgovorno.

Pouzdanost

Biti pouzdan u svakom trenutku, u svakoj situaciji, pri svakom zadatku, vrijednost je koja dokazuje prijašnje vrijednosti, te koja nas obvezuje na cjelodnevnu uslugu prema našim klijentima.

Rad

Jedino što zaista stvara dodatnu vrijednost jest rad. Vjerujemo da rad donosi i dugoročan uspjeh, a samo tako možemo nastaviti biti kvalitetan, siguran i dugoročan partner naših klijenata.

Društvena odgovornost

Raditi i djelovati u okolini koja dopušta stvaranje nove vrijednosti, obvezuje na korektan odnos prema istoj. Mi, kao kolektiv i tvrtka u cjelini poštujemo društvenu zajednicu u kojoj se nalazimo, ekologiju i okoliš unutar kojeg radimo, te legislativu i propise po kojima se ponašamo.

Ekspeditivnost

Smatramo da je brzina usluge jednako bitna kao i njezina kvaliteta. Stoga, trudimo se isporučiti robu i usluge u najkraćem mogućem roku. Jer na taj način štedimo vrijeme našim klijentima, omogućujemo im nesmetano funkcioniranje njihovog poslovanja i smanjujemo troškove.

Ekološka osvještenost

Promet robama troši mnogo kartonskih i papirnatih proizvoda. Svjesni smo da recikliranjem smanjujemo negativne učinke potrošnje papira i pomažemo u očuvanju šuma. Naša tvrtka svu kartonsku i papirnu ambalažu, te uredski papir uredno predaje na reciklažu.

Iskustvo

Točno, precizno i profesionalno savjetovanje naših klijenata protkano je iskustvom koje je jamac predviđanja mogućih problema i njihove eliminacije prije nastanka.